Antena Căutare

Nu te-ai fi așteptat niciodată la momentul ăsta! Constantin Cobilean arată ca un luptător de K1, dar cântă ca un artist consacrat

Sportul e viața lui, dar un succes în muzică l-ar face să renunțe la luptele libere pe care le practică de când se știe

Sportul e viața lui Constantin Cobilean, dar un succes în muzică l-ar face să renunțe la luptele libere pe care le practică de când se știe. La prima vedere, nu l-ai vedea făcând altceva decât să-și pună în valoare calitățile fizice. Dar tocmai din acest motiv e bine să existe și o a doua ”vedere”.

Delia nu putea să nu-l remarce, în timp ce Horia și Ștefan au făcut un pas în spate atunci când i-au auzit profesia. Numai că sportivul nostru avea o surpriză mare de tot. Și ne-a arătat-o în momentul în care a început să cânte.

M-ai surprins total. Am văzut un pachet de mușchi de care credeam că mă voi amuza copios în momentul în care va începe melodia, dar n-a fost deloc așa. A fost excelent, iar tu ești motivul pentru care am venit la X Factor”, a spus Ștefan Bănică după reprezentația concurentului din Republica Moldova.

Drumul de la Chișinău la București a fost greu, dar Constantin s-a dovedit a fi un PACHET COMPLET. Și dacă mai adăugăm că decizia juriului l-a prins la bustul gol, atunci show-ul a fost total.

GRASU' XXL a venit la X Factor! E ”HAPPY” că i-a făcut pe toți să râdă! "Mi se spune des că am voce de FATĂ"... Fuge de CĂSĂTORIE, dar ar face orice pentru MUZICĂ! Iuliana Dobre l-a făcut pe Ștefan Bănică să renunțe la scaunul de JU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x