XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

O admiratoare i-a recitat o poezie lui Carla’s Dreams, pe scena ”X Factor”: ”Pe noi ne leagă creația, sunt inspirată din cântecele lui”

 
+2 click pentru
galerie

Pentru o tânără concurentă din Chișinău, emoția de a participa la ”X Factor” a fost dublă! Pe lângă tensiunea pe care a trăit-o la gândul că va intra în competiție, a doua provocare pentru Maria Ciorici a fost aceea că urma să îl întâlnească pe idolul său.

Maria Ciorici a bătut drumul de la Chișinău cu două țeluri în minte atunci când a urcat pe scena ”X Factor”. ”Nu știu dacă o să reușesc să iau trofeul, dar înainte să cânt aș vreau să vorbesc mai de-aproape cu Carla’s Dreams pentru că eu scriu și versuri. Pe noi ne leagă creația, sunt inspirată din cântecele lui. I-am și trimis la un moment dat o poezie și mi-a și răspuns, mi-a spus că e impresionat”, a povestit Maria, care apoi i-a și recitat câteva versuri lui Carla’s Dreams.

Poemul pe care Maria l-a compus spune povestea unei fete care ajunge întâmplător la un concert Carla’s Dreams și se îndrăgostește de el.

La final, emoționată de întâlnire, Maria Ciorici i-a cerut apoi idolului său să o ”cuprindă” într-o îmbrățișare înainte de începe să cânte.

Dacă Maria a reușit să își impresioneze idolul și prin calitățile vocale, telespectatorii vor afla într-o nouă ediție ”X Factor”, vineri seara, de la ora 21.15, la Antena 1.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe