XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

"O apariție sexy, știi ce vrei". Bruenta Sandra le-a tăiat respirația tuturor

 

Maria Gogu, zisă și Sandra, a venit la audițiile ”X Factor” împreună cu o prietenă alături de care cântă la petreceri într-un restaurant din Târgoviște.

Deși ambele au trecut de proba audițiilor, doar Sandra a reușit să ajungă și în Bootcamp.   Și este hotărâtă să dea tot ce are mai bun.

"Am niste atuuri de care trebuie sa profit. Tensiunea este foarte mare". Mai ales pentru cei care o privesc. Frumoasa este, dar sa vedem daca pariul cu vocea va fi castigata de tanara artista, in aceasta seara.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe