Antena Căutare

O concurentă la înălțime! Elena Petcu are și vorbele la ea, și vocea: „Asta vreau să găsesc la X Factor!”

Elena Petcu este dulce foc, fata lui mama 100%. Cochetă, entuziastă, pare o tânără firavă pe care nu poți să o atingi cu o vorbă de frică să nu se retragă în carapace. Ah, ce înșală aparențele!

Elena Petcu este dulce foc, fata lui mama 100%. Cochetă, entuziastă, pare o tânără firavă pe care nu poți să o atingi cu o vorbă de frică să nu se retragă în carapace. Ah, ce înșală aparențele!

Până să-i impresioneze pe jurați cu talentul ei, le atrage atenția cu sandalele. Platforme zgârie-nori, barete complicate, pantofii par instrumente de tortură în ochii lui Brenciu: „Cât a durat să-i încalți? Jumătate de zi pantoful, un minut rochia!”.

Elena se ține tare. Neagă categoric. Ba mai mult, acceptă provocarea juratului și îi arată prin ce a trecut ca să ajungă aici. Se descalță una-două, sub privirile amuzate ale Deliei. Dezamăgire pe frontul drept al juratei. Brenciu s-a jucat cu cine nu trebuia: „Câți ani ai?”, „Câți îmi dai?” vine răspunsul prompt.


Cu puștoaica aceasta, nu e de glumă! Mai ales că vrea să cânte o melodie de-ale lui Whitney Houston - „I Have Nothing”. Oare știe la ce s-a înhămat?

Minute mai târziu, toți ne dăm seama că da, siguranța Elenei este fondată. Are voce, are mișcare, are încredere în sine. „Mi-a plăcut că nu ai încercat să o imiți pe Whitney Houston. Ai avut dinamică, ai umplut sala asta... Asta vreau să găsesc la X Factor!”, exclamă Ștefan Bănică! Opa! Avem deja o potențială câștigătoare?

Dacă soarta ei în concurs depinde de Brenciu și Delia, atunci răspunsul este da. Liceeanca trece mai departe!

Numărătoarea inversă a început! Horia Brenciu face cununia religioasă!... Întreaga familie a Monicăi Sannino s-a reunit, în exclusivitate, în platoul Acces Direct!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x