Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

O fostă concurentă X Factor Albania face un SUPER COVER pentru piesa Antoniei. "Jameia", într-o variantă cum nu ai mai auzit!

Că "Jameia" este una dintre cele mai cunoscute piese ale Antoniei, jurat "THE FOUR - CEI PATRU", nu mai este de mult timp o noutate.  Se pare, însă, că artista a ajuns să fie cunoscută şi în Albania datorită unei foste concurente de la X Factor

Că "Jameia" este una dintre cele mai cunoscute piese ale Antoniei, jurat "THE FOUR - CEI PATRU", nu mai este de mult timp o noutate. Se pare, însă, că artista a ajuns să fie cunoscută şi în Albania datorită unei foste concurente de la X Factor

Oreta Leka păşea în 2013, cu multe emoţii, pentru prima oară pe scena X Factor Albania. Era o copilă cu o voce extraordinară, iar juraţii au remarcat-o imediat, show-ul propulsând-o rapid în lumea muzicii muzicale.

De atunci, artista a tot scos piese noi de mare succes, dar îi place să îşi răsfeţe fanii şi cu cele mai frumoase cover-uri. Unul dintre ele este cel al piesei “JAMEIA”, interpretată de ANTONIA, jurat “THE FOUR – CEI PATRU”:

Video