Antena Căutare

O sacoșă plină cu bomboane pentru jurații X Factor

În timpul audițiilor, un concurent și-a făcut intrarea pe scena show-ului de la Antena 1 cu o sacosă plină ochi cu bomboane pentru jurații X Factor.

În timpul audițiilor, un concurent și-a făcut intrarea pe scena show-ului de la Antena 1 cu o sacosă plină ochi cu bomboane pentru jurații X Factor.

Fie că a încercat sau nu să-i îndulcească pe cei trei, concurentul a făcut un gest care s-a dovedit a fi nu numai pe placul Deliei, al lui Ștefan Bănică și al lui Horia Brenciu, ci și al publicului: asta pentru că jurații nu au stat pe gânduri și au împărțit dulciuri celor prezenți în sală.

În scurt timp au intervenit și Răzvan și Dani, nu pentru a se înfrupta din dulciuri, ci pentru a avea grijă de silueta lui Horia Brenciu. „N-ai voie zahăr”, l-a tachinat Răzvan pe jurat, în timp ce Dani, spre amuzamentul tuturor, i-a verificat buzunarele pentru a se asigura că nu s-a strecurat acolo nicio bomboană.

Ce comentarii a avut și concurentul de la Chișinău care a adus sacoșa cu bomboane, ce a ales acesta să interpreteze și dacă neașteptatul cadou a reușit să-i îndulcească pe jurați, telespectatorii Antena 1 vor afla în noul sezon X Factor care începe în această toamnă.

Delia a fost copleșită de buchete de flori din partea concurenților X Factor... FOTO: Deea, de la ”Insula Iubirii”, s-a înscris la X Factor! Imagini EXCLUSIVE de la audiții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x