Antena Căutare

Olga, emoția pură de la X Factor! S-a duelat cu Miruna, le-a câștigat inima fanilor, iar aceștia nu contenesc cu surprizele. Ce cadou a primit "Pitica" de la admiratorii săi: "Cel mai frumos!"

Olga Verbițchi este o concurentă cu totul specială. Pitica de la "X Factor" a cucerit publicul și juriul, de la prima apariţie, iar vinerea trecută a ieşit triumfătoare din duelul cu Miruna Pînzaru.

Olga Verbițchi este o concurentă cu totul specială. Pitica de la "X Factor" a cucerit publicul și juriul, de la prima apariţie, iar vinerea trecută a ieşit triumfătoare din duelul cu Miruna Pînzaru.

Piesa Siei, "Chandelier", i s-a potrivit mănuşa. Şi cum altfel, dacă e un întreg de emoţie? Sensibilitatea ei, interpretările foarte atent studiate şi vocea cristalină i-au asigurat succesul.

Sticla o iubeşte şi publicul la fel. Fanii o îndrăgesc atât de mult, încât s-au gândit să îi facă şi un cadou. Unul dintre admiratori i-a dăruit un portret, realizat în creion, care i-a adus o mare bucurie. Asemănarea este de unu la unu.

"Cel mai placut lucru ever, si posibil, chiar cel mai frumos cadou 💞💞💞 #lovemylife #lovemyfans. Mulțumesc din tot sufletul meu maaaare, Claudiu Cristian 💗".

Olga Verbitschi a venit din Chişinău pe scena X Factor. A renunţat la cariera de fotbalistă, în urmă cu doi ani, când şi-a descoperit pasiunea pentru muzică. Și bine a făcut!

Noi abia aşteptăm să o vedem pe "Pitică", vineri, în prima Gală Live. Fiţi cu ochii pe ea, de la 20:30, pe Antena1!

Concurenții „X Factor” au parte de transformări uluitoare pentru Galele LIVE. Răzvan și Dani le-au luat telefoanele... Loredana Anghelache a ajuns în galele live de la X FACTOR! Cântăreaţa este cu totul altă persoană: "N-aş fi crezut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x