XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Olga Verbițchi, câștigătoarea „X Factor”, își pune fanii pe jar de când a împlinit 16 ani: „Sunt îndrăgostită de...”

 
+3 click pentru
galerie

Frumoasa și talentata Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor România, a pretins mereu că se vede singură și dedicată în totalitate muzicii și celor care o ascultă. Însă neștiute sunt căile Domnului atunci când ai 16 ani, ești frumoasă și talentată.

 Moldoveanca a decis să mențină astfel o legătură mult mai strânsă cu fanii și susținătorii ei, și-a făcut vlog și e activă pe contul personal de Facebook.

„Sunt îndrăgostită de orașele în care nu am fost și de oamenii pe care încă nu i-am cunoscut!”, a fost mesajul transmis de artistă prin intermediul unei imagini. Fanii au reacționat imediat. „Bravo, Olga!”, „Supeeeer!”, „Olga, pe când un iubit?”, i-au sscris în replică fanii.

Tânăra de 16 ani a devenit câștigătoarea marelui premui de la „X Factor”, la sfârșitul lunii decembrie a anului 2016. Pe lângă admirația unei întregi țări, Olguța a primit și 100.000 de euro.

De atunci a scos prima melodie, „Prietena ta”, iar mama ei a născut un bebeluș superb.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe