XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

"Pacienţii au zis că mă vor vota". Mike Obinna, artistul îndrăgostit de medicină, creează controverse între jurați: "Cum vine cineva diferit, îi dați cu ciocanul"

 

Chigbundu Michael Obinna sau, mai pe scurt, Mike Obinna s-a născut în Nigeria, iar pentru că tatăl său este episcop și el și cei trei frați mai mari ai săi au crescut cu muzica de cor alături și înconjurați de multe cărți.

Mike a venit în România în urmă cu mai bine de zece ani pentru a studia la Facultatea de Medicină din Timișoara, iar în prezent lucrează ca radiolog la o clinică privată.

"Pacienţii au zis că mă vor vota. A fost speciat! Nu ştiu cum să gestionez toată atenţia. Ca medic, trebuie să am o viaţă discretă", mărturisește Mike. Însă numai decizia lui Horia contează de data asta. Cu sufletul, ei sigur îi sunt alături.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe