XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Părinții i-au spus că se va face de râs, dar nu i-a ascultat. Melania Bejan a venit pe ascuns la X Factor. Brenciu a râs, când a auzit ce va cânta

 

Melania Bejan le-a dat mari bătăi de cap celor patru jurați, care s-au arătat ușor nelămuriți de prestația concurentei. Lucrează ca asistent social și studiază teologia. I-a uimit spunând că nu le-a spus rudelor sale că s-a înscris la concurs deoarce aceștia au presupus că se va face de râs.

Fiica cea mică dintre șapte frați, Melania, a eliberat apoi un ritm de Nirvana, uimindu-i pe jurați. Până la finalul melodiei însă, aceștia nu și-au dat seama cum ar trebui să voteze. Ca urmare, i-au cerut să interpreteze și a doua piesă pe care o avea pregătită.

În mod surprinzător, nici la finalul acesteia nu a fost mai lămuriți. ”Ea a fost definiția neutralității. De departe părea că e gri, dar sunt sigur că are multe culori”, a încercat să explice Carla’s Dreams, în timp ce Delia s-a arătat și ea intrigată.

Horia Brenciu a dat semne că ar putea să facă o asociere: ”Eu cred că stilul tău are un corespondent și se numește Tori Amos”, a spus juratul. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe