Antena Căutare

Părinții i-au spus că se va face de râs, dar nu i-a ascultat. Melania Bejan a venit pe ascuns la X Factor. Brenciu a râs, când a auzit ce va cânta

Melania Bejan a fost un puzzle care le-a dat mari bătăi de cap celor patru jurați, care s-au arătat ușor nelămuriți de prestația concurentei. Melania, care lucrează ca asistent social și studiază teologia, i-a uimit spunând că nu le-a spus rudelor sale că s-a înscris la concurs deoarce aceștia au presupus că se va face de râs.

Melania Bejan le-a dat mari bătăi de cap celor patru jurați, care s-au arătat ușor nelămuriți de prestația concurentei. Lucrează ca asistent social și studiază teologia. I-a uimit spunând că nu le-a spus rudelor sale că s-a înscris la concurs deoarce aceștia au presupus că se va face de râs.

Fiica cea mică dintre șapte frați, Melania, a eliberat apoi un ritm de Nirvana, uimindu-i pe jurați. Până la finalul melodiei însă, aceștia nu și-au dat seama cum ar trebui să voteze. Ca urmare, i-au cerut să interpreteze și a doua piesă pe care o avea pregătită.

În mod surprinzător, nici la finalul acesteia nu a fost mai lămuriți. ”Ea a fost definiția neutralității. De departe părea că e gri, dar sunt sigur că are multe culori”, a încercat să explice Carla’s Dreams, în timp ce Delia s-a arătat și ea intrigată.

Horia Brenciu a dat semne că ar putea să facă o asociere: ”Eu cred că stilul tău are un corespondent și se numește Tori Amos”, a spus juratul.

"Am venit să nu stau acasă". Viorel Grecu și-a încercat din nou norocul. I-a lăsat pe băieții din Up Town și a... A dat Italia pe România și a venit să cucerească marele premiu. Simone Venditti, un italiano vero: "Ai o voce clară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x