Antena Căutare

Patru fete cucuiete, frumusele si satisfacute. De Cheloo!

Denise – 23 ani. Roxana – 16 ani. Adelina – 22 ani. Camelia – 22 ani. Impreuna, au 83 de ani si se numesc After School. Nu sunt nici 3, nici 5, pentru ca “Nu vrem sa fim nici Heaven, nici Spice Girls. Vrem sa fim noi insine”, spun fetele. Distractive si energice, tinerele dezvaluie si unde s-au cunoscut: Alcoolici Anonimi.

Galerie
Cheloo a facut fericite mai multe femei. Patru dintr-o lovitura!

Denise – 23 ani. Roxana – 16 ani. Adelina – 22 ani. Camelia – 22 ani. Impreuna, au 83 de ani si se numesc After School. Nu sunt nici 3, nici 5, pentru ca “Nu vrem sa fim nici Heaven, nici Spice Girls. Vrem sa fim noi insine”, spun fetele. Distractive si energice, tinerele dezvaluie si unde s-au cunoscut: Alcoolici Anonimi. “Nuuu, glumeam!” spun ele repede si povestesc totusi care e activitatea lor preferata. Balaceala la piscina, ce altceva?! Cand e si-un jacuzzi prin preajma, cu atat mai bine.

In backstage, Dani nu-si poate ascunde uimirea: “Sunteti de la o scoala de manechine, nu va suparati?”. “De la Scoala Inalta”, isi da cu parerea jumatatea bruneta a duo-ului simpatic, Razvan. Inainte de a intra pe scena, ele avertizeaza: “Pregatiti-va, pentru ca s-ar putea sa aiba loc o mare explozie!”. “Dan e un om slab, fara emotii, da?”, le roaga totusi prezentatorii.

Cand intra fetele pe scena, atmosfera se schimba considerabil. Pe chipurile tuturor barbatilor se citeste clar admiratia. Nici Cheloo si Dan Bittman nu scapa “teferi”, ci zambesc incantati. Victoria’s Secret”, incearca Dan sa ghiceasca numele trupei, dar cele patru mandre raspund la unison: “After School!”. Oare ce canta ele? “Stand by me”, a capella. Canta pe rand, frumos, ordonat. A doua melodie e “Rich Girl”, a lui Gwen Stefani. Ups! Se pare ca “unitate in diversitate” nu mai functioneaza la fel de bine acum...

“Este foarte greu sa existe armonie intre patru persoane, sa fiti pe ton toate”, le explica profa Delia. Bittman le pune sa repete o replica din melodie. Frumusel, bland, mai intai una, apoi 2, apoi 3 si in sfarsit toate 4. Eh, parca altfel suna!

“Se poate sa plecati acasa?”, zice unul dintre jurati. Cum, “care”? Cheloo, normal. “Noi vrem sa plecam fericite”, spun fetele, cu vocile ca mierea. “Ar fi prima oara cand fac si eu o femeie... pardon, patru femei fericite!”, contracareaza rapperul, in stilu-i caracteristic.

Cu doi de DA si un raspuns neclar din partea lui Bittman, “Votul meu nu mai conteaza...”, fetele au liber la Bootcamp!

Ce au in comun Pamela Anderson, Rihanna si teoria muzicala?...Pe Loreta!... “Bisericaru’, lasa TV-ul si breakdance-ul! Daca vrei sa faci rap, citeste!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x