Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Pe 26 septembrie, vezi un concert la 100 de ani! Juratul Horia Brenciu aduce „My Way” pe scena Sălii Palatului!

Pe 26 septembrie, Horia Brenciu & HB Orchestra Big Band iti aduc pe scena Salii Palatului un spectacol unic in Romania de muzica swing si jazz, “MY WAY”!

Pe 26 septembrie, Horia Brenciu & HB Orchestra Big Band iti aduc pe scena Salii Palatului un spectacol unic in Romania de muzica swing si jazz, “MY WAY”.

Anul acesta, New York-ul, Londra sau Las Vegas-ul celebreaza centenarul Sinatra prin tot felul de evenimente grandioase. In Romania, sarbatoarea muzicii de swing si jazz se va tine la Bucuresti, la Sala Palatului, pe 26 septembrie, intr-o productie plina de surprize muzicale.

“MY WAY” reprezinta un omagiu adus lui Frank Sinatra, la 100 de ani de la nasterea artistului. Productia reinvie glorioasa epoca a muzicii de swing aducand in prim plan un gen care a facut istorie in lumea filmului, a muzicii si, fara indoiala, in inima publicului. Piese ca “My way”, “Love and marriage”, “Something stupid”, “Strangers in the night” si multe altele vor fi prezente in playlistul concertului spre bucuria celor prezenti pe 26 septembrie, la Sala Palatului.

De-a lungul spectacolului, Horia Brenciu isi propune sa omagieze si alti artisti ai genului. Printre acestia se numara si Dean Martin, Sammy Davis Jr., Bobby Darin, Fred Astaire, George Gershwin sau chiar Gica Petrescu. Artistul roman ar fi implinit si el anul acesta 100 de ani de la nastere.

“In urma cu 3 ani se nastea fata mea cea mica, Mina si odata cu ea venea si prima mea productie de swing si jazz de la Sala Palatului. Nu stiu daca cele 3 fete ale mele asteapta acum inca o sora sau un frate, insa stiu cu siguranta ca cei 100 de ani de muzica merita omagiati printr-un eveniment special.” a declarat Horia Brenciu.

BILETELE LA SPECTACOL SE GASESC IN RETEUA EVENTIM SI LA CASELE DE BILETE A SALII PALATULUI

Video