XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Pe asta chiar n-o știa nimeni! Carla’s Dreams şi-a uimit colegii din juriul „X Factor” cu priceperea lui în bucătărie

 

Jurații X Factor nu au știut până de curând că au printre ei un bucătar pasionat, iar acela s-a dovedit a fi chiar Carlas Dreams!

Artistul și-a surprins colegii la audițiile ”X Factor” după ce, într-una din zile, le-a adus o tavă de musaca, despre care s-a lăudat că ar fi fost pregătită chiar de el. ”Am gătit cu drag”, a spus Carla’s Dreams.

Deși lăudat de Horia Brenciu și Ștefan Bănică jr pentru rezultat, Delia a rămas în continuare sceptică: ”Nu știu de ce am dubii că ai făcut tu asta, vreau să vin odată când se face”, a spus cântăreața.

Cu toate acestea, Carla’s Dreams a dat dovadă că știe totuși mai mult decât bazele artei culinare în timp ce juriza prestația unei concurente. ”Chiar dacă vorbim despre melodia <Highway to hell>, ai transformat prea mult cântatul în strigăt. E ca și zahărul într-o friptură, se pune puțin”, a spus artistul cunoscut pentru analogiile sale pline de metafore.

Auzind asta, colegii săi au reacționat imediat, contrariați de combinația de ingrediente. ” Zahăr în friptură? Dar e cafea?”, a întrebat amuzat Ștefan Bănică jr.

Care a fost concluzia trasă de Carla’s Dreams, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 21.15, într-o nouă ediție ”X Factor”, la Antena 1.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe