Antena Căutare

"Pentro iobire no existe edad!"

Hector Manuel Severino Hernandez. Simplemente, Hevito. A lasat Republica Dominicana natala pentru a veni in Romania. Dupa Dana, iubirea lui. Si pentru a participa la X Factor! "Dans, dans, iubire si muzica". Asta e deviza lui. Vamoossss, Hevitooo!!!

Galerie
Unde-l aduce iubirea pe om: la X Factor!

Pana mai ieri, despre Republica Dominicana stiam putine. Era locul acela frumos unde romanii cu cardurile pline zburau cand doreau sa scape de all-inclusive-le din Turcia. De unde provenea frumoasa Consuelo, sotia lui Mutu. A, si, logic, socrul sau!

Apoi...Apoi a aparut Hevitoooo. Hector Manuel Severino Hernandez. 27 de ani. Poveste dureroasa. A crescut fara mama, fara tata. La 13 ani, cand unii simteau primii fiori ai dragostei, el curata pantofi, curata gradini. Noaptea, invata, ziua, muncea.

Bittman stie cu ce se papa Republica Dominicana. De aceea, e mirat. "Ai lasat tu soare, plaja, ai lasat toate astea ca sa vii in Romania?" "Da, pentru o iubire!" Omul e sincer, nu e adeptul limbii de lemn, Continua. "Cu cinco ani inainte am cunoscut-o pe Dada, la 8 dimineta, intr-o cafeteria. Am vazut-o. Se uitaba la mine, eu ma uitaba la ea!" Pentru cei care nu au inteles, dragoste la prima vedere.

Dana e in culise, langa...Dani si Razvan. Tremura toata. Juriul o roaga sa vina pe scena. "Da, pot s-o llam eu", zice dominicanul, de la llamar, a chema din spaniola. Vorbeste mai bine romana decat o facea Raducioiu, acum 20 de ani, dupa patru ore de sedere in Italia, printre macaronari. Dana are emotii mai mari decat Hevito. "Imi place in Dominicana. Merg acolo de 15 ani. Aveam un apartament, Hevito monta usi metalice. A venit sa puna si la mine una. S-a inchis, dar pe dinauntru. N-a mai plecat. Asta a fost tot!"

"Ai se eu te pego". Michel Telo. Hitul anului. Asta ataca Hevito. Se vede ca are sange de latin. "Vamos, pa', pa', vamos!" cere salii sa-l ajute. Cheloo, de la primele acorduri, e dezamagit. Nu spune nimic, dar stim ce gandeste, dupa chip. "Mama, frate, manele, da' in alta limba!" Delia traieste la maximum. Stie si miscarile, se ridica si danseaza. Nici Dan nu are stare. Melodia curge, "Vamos a danzar, Rumania, no?". Nu ia notele pe langa, canta bine.

Cheloo vrea sa-l incurce, ii cere ceva si pre limba lui Eminescu. "Eu vara nu dormmm". Delia e convinsa, Cheloo, nu. Bittman il considera vesel, pozitiv, cu factorul X la el. Si, in plus, seamana cu Gullit, unul dintre fotbalistii sai preferati. Merge mai departe.

"Viata nu are limite. Limitele lo ponemos noi, no?", zice Hevito. E bucuros. Se saruta cu Dana; incruciseaza bratele si spune "Viva la X Factor!" Republica Dominicana, cu o melodie in portugheza, din Brazilia, are un reprezentant in Romania! Tare, nu?

JESSiE J de Romania merge mai departe!... 3 in 1: Uzzi, Puya si Cheloo, pe scena X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x