XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Piesa care a înnebunit lumea întreagă a ajuns şi la X Factor! Cum dansează cei patru juraţi pe "Despacito". Delia: "Ştefan se pricepe mai bine"

 
+2 click pentru
galerie

Nu, nu ai scăpat de ştirile cu "Despacito". Piesa care a bătut toate recordurile posibile a ajuns şi la X Factor

Aşa cum vă aşteptaţi, Delia şi Horia sunt cei care au început întreaga nebunie, în timp ce Carla's Dreams priveşte exasperat întrega scenă. Ceea ce este cu adevărat surprinzător e faptul că Ştefan Bănică Jr. intră în "jocul" celor doi şi începe să danseze! Fără a se dezlipi de masa juraţilor, însă. 

"Dani şi Răzvan nu se pricep. Ştefan s-a descurcat mai bine la dans, mi-a plăcut", a mărturisit Delia. 

 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe