XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Prea tare! Delia a mărturisit ce şi-a dorit neapărat să se întâmple la nunta ei: "A fost visul meu"

 
+2 click pentru
galerie

Deşi este o persoană extravagantă pe scenă, Delia a avut o dorinţă deloc nepretenţioasă la nunta sa. Ce a vrut neapărat să se întâmple la cel mai frumos eveniment din viaţa juratei X FACTOR?!

În urmă cu şase ani, Delia şi Răzvan Munteanu s-au căsătorit fiind înconjuraţi de familie, prieteni dragi şi mulţi colegi de breaslă. Abia acum, însă, artista a dezvăluit ce şi-a dorit cu adevărat să se întâmple în acea zi specială. 

Jurata de la X Factor a mărturisit că a ţinut neapărat ca mama sa, solista de muzică populară Gina Matache, să-i cânte la frumosul eveniment.

„Visul meu a fost să-mi cânte mama la nuntă! #folclorul nu se lasă #mama știe bine #Gina Matache”, a scris Delia.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE