XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Pregătirile sunt în toi pentru noul sezon "X Factor". Ștefan Bănică, imagini din spatele camerelor de filmat

 
+4 click pentru
galerie

Treburile merg strună la X Factor, iar noul sezon se pregăteşte să îşi facă apariţia pe micile ecran. Ştefan Bănica munceşte de zor alături de colegii săi şi împărtăşeşte cu fanii momentele inedite din timpul filmărilor.

De curând, artistul a postat mai multe fotografii pe Facebook, din spatele camerelor de filmat. Ba cu Delia, ba fără, ba cu operatorii care au grijă să surprindă cele mai bune cadre. Se munceşte cu drag şi spor!

Cele mai bune voci aşteaptă să se prezinte în faţa dumneavoastră, din septembrie. Va fi show exploziv, iar scena va fi invadată de oameni extrem de talentaţi, care vor demonstra că au mai mult decât voce.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe