Antena Căutare

PRESELECȚII X FACTOR 2017. MÂINE, 27 aprilie, ne vedem în GALAȚI. Dacă ai factorul X, vino la Faleza Hotel by Vega și arată-ne că meriți să fii printre cei mai buni

Cel de-al şaptelea sezon de X Factor se pregăteşte să îşi primească minunaţii concurenţi. Aşadar, dacă ştii că ai factorul X, te aşteptam să demonstrezi lumii întregi, dar mai ales juraţilor, că meriţi să ocupi un loc printre cele mai bune voci din Romani.

Cel de-al şaptelea sezon de X Factor se pregăteşte să îşi primească minunaţii concurenţi. Aşadar, dacă ştii că ai factorul X, te aşteptam să demonstrezi lumii întregi, dar mai ales juraţilor, că meriţi să ocupi un loc printre cele mai bune voci din România.

După șase sezoane în care a descoperit și a lansat artiști, X Factor este din nou în căutarea artiştilor. Aşadar, cei mai talentați concurenți sunt așteptați la preselecții pentru a face primul pas spre îndeplinirea visului lor.

Înscrierile se pot face online, completând formularul de pe platforma casting.a1.ro/xfactor.

Mâine, miercuri, 27 aprilie, ne vedem la GALAŢI, la Faleză Hotel by Vega (Strada Roșiori, nr. 1). Tot atunci, are loc cea de-a doua zi de preselecții, la Chișinău (La Hotel Cosmos (Bulevardul Constantin Negruzzi, nr. 2). Vino și convinge-ne că ai FACTORUL X!

PRESELECȚII X FACTOR 2017. ASTĂZI și MÂINE suntem în CHIȘINĂU. Unde ne poți găsi, dacă vrei să demonstrezi că ai factoru... Schimbare radicală de look! Cum arată Loredana Anghelache la câteva luni de la participarea la X Factor. O mai recunoşti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x