Antena Căutare

Prima decizie a publicului: Natalia Selegean eliminata din concurs!

Din cei trei finalisti, unul a parasit concursul. Natalia Selegean a primit cele mai putine voturi din partea publicului. Pentru fani, ea ramane o invingatoare.

Galerie
Natalia, eliminata!

Din cei trei finalisti, unul a parasit concursul. Natalia Selegean a primit cele mai putine voturi din partea publicului. Pentru fani, ea ramane o invingatoare.

Razvan si Dani ne-au tinut in suspans. Totusi, nu putea lungi prea mult momentul: Natalia Selegean a fost eliminata de public. Ioana Anuta si Tudor Turcu au mers mai departe. Pusa in fata faptului implinit, Nati a tinut fruntea sus. O femeie puternica pana la capat, politista primit verdictul publicului cu zambetul pe buze.

Concurenta a multumit, printre lacrimi, mentorului ei Cheloo, juratilor, prezentatorilor, dar si tuturor oamenilor din spatele camerei, intregii echipe X Factor. Asta da caracter! Natalia e o artista in adevaratul sens al cuvantului: "Un om care isi trateaza cu atata respect publicul, chiar si dupa ce a fost eliminat, merita titlul de vedeta!", nu s-a abtinut sa nu spuna Razvan.

Vezi ce a cantat in FINALA X FACTOR!

Dani a confirmat ceea ce stiu fanii ei de multa vreme: "Natalia are cea mai puternica voce din Romania!"

In culise, fratele ei, prietenul ei, cel care a dorit mai mult ca oricine dintre concurenti sa castige premiul X Factor, Ioan Man nu a rezistat vestii. Sprijinit de sora sa, Iron Man si-a lasat jos scutul si a inceput sa planga necontenit.

Cadoul Nataliei pentru fani si cei care o iubesc? Un colind de ramas bun: "Silent night". Asculta cantecul in GALERIA VIDEO!

Citeste povestea Nataliei la X Factor, aici!

Lexter ridica publicul in picioare: Freeedom to LOVE!... Ioana Anuta - iata ce a cantat in finala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x