Antena Căutare

Priveste lumea prin ochelari cu dioptrii de +19 si o vede roz intens! Ea i-a smuls lui Cheloo o replica emotionanta!

Diana Cazan e o tanara de 25 de ani, artist liric. Are o voce interesanta: calma, domoala si putin ragusita, care il vrajeste si pe Dani. “Daca ai fi profesoara mea, te-as asculta!”, spune si el. De cand se stie, canta. “Pentru mine, muzica inseamna totul”, spune ea emotionata.

Diana Cazan e o tanara de 25 de ani, artist liric. Are o voce interesanta: calma, domoala si putin ragusita, care il vrajeste si pe Dani. “Daca ai fi profesoara mea, te-as asculta!”, spune si el. De cand se stie, canta. “Pentru mine, muzica inseamna totul”, spune ea emotionata.

Poarta +14 la distanta si +19 la citit. Si tot nu vede. A trebuit sa fie insotita pe scena, pentru ca nu se descurca. Emotiile ei sunt evidente, dar Delia incearca sa o faca sa se simta in largul ei. Vorbesc despre muzica, pentru ca Diana se pricepe: a fost la Conservator, in Craiova. Citea partiturile cu lupa, ca sa le poata vedea bine. Greu, dar cand vrei cu adevarat, se poate!

“Viata mea n-a fost una tocmai usoara”, recunoaste tanara. Cu toate astea, e calma si impacata cu situatia. Mai mult, crede ca asa a fost sa fie, ca in viata lucrurile se intampla la momentul potrivit si ca toate lucrurile sunt randuite intr-un anumit fel. Uau, fata e mai mult decat Zen! Vede lumea mai roz decat o vad oamenii fara probleme la fel de mari.

Piesa aleasa de Diana ii intriga pe jurati: “Timpul”, a Paulei Seling. Piesa grea, toata lumea stie ce note atinge artista. Canta cateva cuvinte si vraja e aruncata. Bittman zambeste incantat, Cheloo a renuntat sa isi mai ascunda emotiile, iar Delia fredoneaza incet, fascinata de vocea tinerei. Sala e transpusa intr-o alta lume, nimeni nu misca, toti respira atmosfera magica creata de Diana, fara pic de efort.

Inainte de refren, publicul se ridica in picioare, toti aplauda la unison. Tanara are un magnetism innascut indiscutabil. Aplauzele se sting la multi timp dupa ce se termina melodia. Cheloo aplauda asa cum nu l-am vazut vreodata. Delia e prima care isi gaseste cuvintele: “O voce foarte, foarte clara, o intonatie perfecta. Foarte pe nota, bravo!”.

Bittman o lauda si el: “Ai o voce superba, un timbru superb! Ai o liniste interioara fantastica”. Exista oameni care nu trebuie sa faca nimic apar pe o scena si pur si simplu, o sala intreaga vibreaza. E clar, Diana e una din ei!

Incredibil, dar adevarat! Cea mai emotionanta declaratie vine de Cheloo, vizibil emotionat, asa cum nu l-am vazut probabil niciodata. “Diana, daca lumea ar fi plina de tamplari, tu ai putea sa construiesti blocuri cantand!”. Juratul recunoaste ca n-a mai auzit asa ceva de multa vreme si ii mai face o declaratie-soc tinerei: “Ai tot respectul meu!”.

In culise, Razvan si Dani recunosc si ei: au avut lacrimi in ochi si au simtit emotia transmisa de Diana, alaturi de familia ei. Dupa trei DA, obtinuti fara pic de efort, dar pe deplin meritati, Diana Cazan se indreapta catre bootcamp!

Concurentul care a vrut sa arunce sala in aer. La propriu!... Andrei Leonte, sub acoperire, pe scena X Factor! – „Mi-a schimbat viata! X Factor te pune pe harta! Dintr-un nimeni esti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x