Antena Căutare

Publicul a decis: Dragos Udila NU merge in finala!

O eliminare grea in aceasta seara. Dragos Udila a plecat acasa, dupa ce a primit cele mai putine voturi din partea publicului, in timp ce Tudor Turcu si Ioana Anuta au fost preferatii telespectatorilor. Udila a plecat acasa, iar RED si Natalia Selegean au intrat la duel.

Galerie
Dragos Udila, eliminat de public

O eliminare grea in aceasta seara. Dragos Udilaa plecat acasa, dupa ce a primit cele mai putine voturi din partea publicului, in timp ce Tudor Turcu si Ioana Anuta au fost preferatii telespectatorilor. Udila a plecat acasa, iar RED si Natalia Selegean au intrat la duel.

Desi a fost remarcat din prima clipa de jurati pentru ca se implica complet pe scena, Udila a avut de pierdut in urma riscurilor asumate in ultimele gale. A improvizat poate cam mult si nu a dat dovada de tact intotdeauna. Publicul i-a tinut minte iesirile deplasate si azi l-a votat cel mai putin.

Unul din elevii preferati ai lui Cheloo, "golanul cu talent venit din inima strazii" a devenit repede Bob Marley de la X Factor Romania. Canta mai mult reggae, spre nemultumirea lui Bittman, care voia sa il vada si in alte ipostaze. Asa ca a inceput sa improvizeze. S-a antrenat saptamani bune pentru melodia lui Adele, careia i-a dat o alta dimensiune muzicala.

Juriul l-a apreciat ca pe un om "indragostit de vocea lui", "cu sange in instalatie" si care "mananca scena pe paine". Dupa eliminare, Udila Fermierul a recunoscut ca X Factor a reprezentat pentru el "o cursa frumoasa".

Concurenti, luati exemplu de la Delia! Jurata X Factor canta LIVE "Someone Like You"... Finalistii X Factor: Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean. RED si Dragos Udila, eliminati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x