Antena Căutare

Pur şi simplu au ieşit scântei! Duelul dintre Alexandra Crişan şi Iuliana Dobre, combinaţia răvăşitoare între emoţie şi forţă

Ştefan Bănică trebuie să îi aleagă pe cei trei concurenţi cu care va merge în galele live, iar momentul adevărului a sosit.

Ştefan Bănică trebuie să îi aleagă pe cei trei concurenţi cu care va merge în galele live, iar momentul adevărului a sosit.


Una dintre confruntările din categoria rock-starului este cea dintre Alexandra Crişan şi Iuliana Dobre. Ce combinaţie interesantă! Prima e exemplul perfect pentru sensibilitate, calm şi emoţie, iar a doua este definiţia din dicţionar pentru forţă, energie şi putere.


Ce a ieşit? Răspunsul e evident: SHOW! Au cântat pe rând şi au ţinut pe toată lumea cu sufletul la gură.

“Amândouă aţi făcut faţă cu brio acestui nivel. Nu am ce să vă reproşez. Toată viaţa mea am fost ăla care a făcut ceva contra vântului şi am ales întotdeauna cu inima. Cea cu care voi merge mai departe este Alexandra”, a spus clar şi răspicat Ştefan Bănică.


Bravooo! Alexandra o să facă show în galele live!

Doamne, ce spectacol o să fie la duel! Ştefan Bănică a ales cei mai buni şase concurenţi din echipa sa... Șeful cuvintelor puține, Cocoon, a primit ȘOCUL așteptat! Duelul cu Afina și Daniel a tăiat în carne vie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x