Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Radem, glumim, dar in incinta

Si-ua luat ramas bun de la mama, de la tata, de la frati, de la surori, de la campul plin de flori si au plecat spre Tabara de Pregatire. Inainte dea intra in focuri, au participat la petrecere. Asta in timp ce juratii mai analizau "cazurile"

Dansul, dansul, e normal la varsta mea!!!

Dupa auditii, a venit si vremea...Taberei de Pregatire, Bootcampul de care se tot vorbeste. Asta pentru cei care au primit "DA"-urile izbavitoare. Fiecare si-a luat ramas bun de la papusica, mamica, tatic, catel, purcel si a plecat spre hotelul unde incepea adevaratul chin.

Inainte, insa, pentru a indulci...amarul, juratii le-au pregatit concurentilor o surpriza: o petrecere cu piscina inclusa!!! Aici s-au legat prietenii, mai mult decat prietenii si tot tacamul...

In vreme ce ai nostri concurenti se distrau, iar Razvan si Dani le tineau companie, juratii dadeau o fuga in cladirea Intact, pentru o ultima analiza. Concret, unii in piscina, altii cu munca. Delia, Cheloo si Dan Bittman au luat la mana toti concurentii: cu unii poate s-au pripit, unii au fost "umflati"...

In linistea noptii (asta in fata plasmei, pentru ca in...Tabara de Pregatire era zarva mare) cei trei au analizat, au adunat toate datele si au decis. Cativa dintre ei vor pleca acasa fara a mai da probe. Da, da, se stie: vor urma scandaluri, certuri, de ce eu?, de ce noi?, de ce nu altii, dar, asta e viata. Un concurs are, intotdeauna, castigatori si perdanti...In timpul acesta, anunii sareau in piscina, faceau pe reporterii sau dansau "la sentiment".Vorba lui Cheloo: "Habar nu au ce-i asteapta"...Si asa era! Cel mai dur Bootcamp din istoria concursului!

Nu le-au stricat seara. I-au adunat, a doua zi de dimineata, pe pajiste. Vorba ceea, radem, glumim, dar in incinta...

Video