Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Rafaelo Varga, invitat special în semifinala „X Factor”. Cel mai mare vis al lui, aproape de a fi realizat

Momentul lui Rafaelo Varga pe scena „X Factor” este probabil unul dintre cele mai emoţionante din concurs. Greu încercat de viaţă, crescut la casa de copii, lui Rafaelo pur şi simplu nu i-a venit să creadă că a ajuns în faţa juraţilor, aşa că lacrimile l-au doborât încă de la primii paşi pe scena super show-ului

Momentul lui Rafaelo Varga pe scena „X Factor” este probabil unul dintre cele mai emoţionante din concurs. Greu încercat de viaţă, crescut la casa de copii, lui Rafaelo pur şi simplu nu i-a venit să creadă că a ajuns în faţa juraţilor, aşa că lacrimile l-au doborât încă de la primii paşi pe scena super show-ului. I-a cucerit pe juraţi, dar şi pe milioanele de telespectatori din faţa televizoarelor, iar de la rock-starul Bănică a smuls primele lacrimi din concurs. În seara aceasta, Rafaelo este invitat special în semifinala „X Factor”, difuzată de la 20:30, la Antena 1,

Viaţa mea s-a schimbat complet de când am apărut la „X Factor”. Şi nu în bine, ci în extraordinar, cum nici n-aş fi sperat vreodată”, a povestit Rafaelo. Veştile cu care micul concurent s-a întors în Bucureşti sunt însă excepţionale. Rafaelo este pe cale să îşi realizeze cel mai mare vis, acela de a se muta în Bucureşti, în sânul unei familii adevărate, care in ultimii ani i-a cam lipsit.

Despre semifinaliştii „X Factor” Rafaelo spune: „Mi se par foarte buni toţi, dar preferatele mele sunt Adina Răducan şi Nicoleta Nucă”. Pentru Crăciun, Rafaelo nu îşi doreşte nimic material, ci speră să fie cât mai aproape de visul său de a păşi în televiziune, întâi ca reporter de ştiri.

Cu emoţii mai mari ca oricând, cei şase finalişti ai show-ului, Adina Răducan, Sergiu Braga, Alexandra Crişan, Nicoleta Nucă, Alessio Paddeu şi Trupa 69, vor performa în această seară în faţă milioanelor de telespectatori, care îi vor trimite pe patru dintre ei în marea finală din 26 decembrie.

Video