Antena Căutare

Rapperii de azi sunt letali in corai, dorm cu DEX-ul sub perna si au un singur dusman: cartea!

Noua generatie de baieti rai isi face propria lume si propriul look de rapper. Sunt “Letali”, nu le e frica sa isi arate latura feminina si sa faca rime mai ceva ca Eminescu… cu dictionarul in fata. Sunt “originali”, cred ei, dar ce parere va avea un veteran in hip – hop precum Cheloo?

Unul vine pe scena, spasit. Abia se uita spre juriu sub cozoroc. Seamana cu Eminem in adolescenta si crede ca e “cool” sa nu ai job. Are de la inceput o bila neagra la Cheloo: “Nu ti-e rusine? Ai 19 ani frate!”. El nu e cu munca, vrea la facultate, e intelectual pana la capat! “Inca 5 ani fara munca!”, pe spinarea parintilor, observa juratul neindurator.

In ritmul in care merge cu muzica, mai mult de 5 ani. Micul Slim Shady nu are versurile la el, atitudinea lipseste si chiar incercarea de a smulge voturi cu “Sa rasune Antena 1, estu, vestu chiar si nordu!” nu impresioneaza. Trei de “NU”, e out!

Letal vrea sa omoare juriul cu rimele sale. E poet din nastere si doarme cu dictionarul sub perna. In plus, nu are aere de rapper, poarta un maiou “corai”, “mai mult piersica” a la Nicki Minaj. E cel mai convins pe valoarea sa si cum incepe beatul, sala rasuna de “bucurie sa te scap de amnezie/ prietenie fara urma de trufie”. “Stiu cum ai facut piesa!”, striga Cheloo “entuziasmat” de la masa juratilor. “Ai luat dictionarul de rime si ai luat –ie, corect?” NU, NU, NU!

“S-are mersu leganatuuu…” – un vers ce il defineste perfect pe ultimul rapper timid, se gandeste jurata Delia. E un copil, imbracat cu un tricou negru prea mare, pistruiat si nesigur pe el. Muzica asta (hip-hop-ul) il linisteste, cartile mai putin – de fapt deloc! “Ultimele doua carti citite?”, intreaba Cheloo. “No exista!”, raspunde amuzat concurentul. “Adica nu ai citit nicio carte? […]” – “NU!” Iesi afaraaa!

Bisbal de Romania, cu voce de Bolton si un trandafir, o cucereste pe Delia... Triplu Axel: L-a provocat pe Cheloo, s-a rugat la zeul hip-hop si a fost trimis acasa de Bittman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x