Antena Căutare

Răzvan și Dani, comandanți de zbor pentru o zi. Jurații și echipele lor au filmat la aeroport

Cu uniforme impecabile, zâmbetul pe buze și concentrați la bordul de control al avionului, Răzvan și Dani au fost piloți pentru o zi

Cu uniforme impecabile, zâmbetul pe buze și concentrați la bordul de control al avionului, Răzvan și Dani au fost piloți pentru o zi. Cei doi prezentatori ai show-ului X Factor i-au întâmpinat pe jurații Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică, însoțiți de echipele lor din show, la bordul unei aeronave, la aeroportul din Otopeni, care a fost scena unei filmări spectaculoase pentru X Factor. De vineri, 18 decembrie, când încep la Antena 1 Galele live, competiția devine din ce în ce mai strânsă nu numai între concurenți, ci și între cei trei mentori care îi coordonează.

Pe o zi friguroasă, dar cu soare, cei trei jurați și-au luat în primire echipele pentru o filmare la aeroport. Cei 9 talentați care intră de vineri în Galele live vor surprinde nu doar prin momentele pe care le pregătesc alături de mentorii lor, ci și prin schimbările de look de care s-au ocupat stiliștii emisiunii, dar și siguranța pe care au căpătat-o în urma experiențelor acumulate până acum. Toți și-au luat în serios rolurile, mai ales ales că acum este momentul în care trebuie să își convingă mai mult ca niciodată mentorii că au luat deciziile corecte. Nu a lipsit însă nici voia bună, mai ales că showman-ul Horia Brenciu și-a pus în valoare toate calitățile de entertainer desăvârșit. Nu numai concurenții au surprins prin schimbările de look, ci și jurata Delia, care pentru această filmare și etapă a show-ului a renunțat la culoarea turcoaz a părului, în favoarea unui blond strălucitor. La rândul lui, Ștefan Bănică a mizat pe eleganță și stil și a demonstrat că atitudinea face parte din factorul X.

Vineri, 18 decembrie, de la 20.30, încep Galele live. Celor 9 concurenți li se va alătura un al 10-lea, o apariție surpriză: favoritul celui de-al patrulea jurat, publicul, ales pe baza voturilor din Aplicația X Factor și al cărui nume va fi dezvăluit în direct la Antena 1.

Tomato, B52 și Bravissimo s-au pus pe colindat! Cele trei grupuri din echipa lui Horia și-au surprins fanii cu "O, ... În casa X Factor se leagă prietenii. Concurenții care intră în Galele live se distrează locuind împreună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x