Live acumChefi la cutite (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Revenire spectaculoasă în lumina reflectoarelor, la „X Factor”. Celebrul Tarky a venit reinventat și a făcut un adevărat show

Declarându-se un „showman” și spunând că ar vrea să trăiască din muzică, Cristian Spiridon, cunoscut în trecut drept Tarky, a făcut spectacol pe scena „X Factor”.

Declarându-se un „showman” și spunând că ar vrea să trăiască din muzică, Cristian Spiridon, cunoscut în trecut drept Tarky, a făcut spectacol pe scena „X Factor”.

„Nu mă interesează faima, mă interesează să câștig bani și să trăiesc din asta. Să văd.. pot ajunge la un milion de euro în trei ani de zile? Pot deveni un artist bine vândut?”, a mărturisit Cristian Spiridon înainte de a urca pe scenă.

„Am venit să văd până unde pot să ajung și să reușesc să am concerte și să îmi câștig existența din asta, dacă se poate”, a spus el, ajuns în fața juriului și publicului.

În trecut, după cum a amintit Mihai Bendeac, Cristian Spiridon era cunoscut drept „Tarky”. El a mai avut o apariție la un talent show din străinătate.

Pe scena „X Factor”, Cristian Spiridon a cântat melodia „Golden Boy" a lui Nadav Guedj.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube