Antena Căutare

Revenire spectaculoasă în lumina reflectoarelor, la „X Factor”. Celebrul Tarky a venit reinventat și a făcut un adevărat show

Declarându-se un „showman” și spunând că ar vrea să trăiască din muzică, Cristian Spiridon, cunoscut în trecut drept Tarky, a făcut spectacol pe scena „X Factor”.

Declarându-se un „showman” și spunând că ar vrea să trăiască din muzică, Cristian Spiridon, cunoscut în trecut drept Tarky, a făcut spectacol pe scena „X Factor”.

„Nu mă interesează faima, mă interesează să câștig bani și să trăiesc din asta. Să văd.. pot ajunge la un milion de euro în trei ani de zile? Pot deveni un artist bine vândut?”, a mărturisit Cristian Spiridon înainte de a urca pe scenă.

„Am venit să văd până unde pot să ajung și să reușesc să am concerte și să îmi câștig existența din asta, dacă se poate”, a spus el, ajuns în fața juriului și publicului.

În trecut, după cum a amintit Mihai Bendeac, Cristian Spiridon era cunoscut drept „Tarky”. El a mai avut o apariție la un talent show din străinătate.

Pe scena „X Factor”, Cristian Spiridon a cântat melodia „Golden Boy" a lui Nadav Guedj.

Închide ochii şi vei crede că pe scena X Factor a venit Alanis Morissette. NU, este Rodica Olisevschi!... Concurs la „X Factor”! Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin își caută sufletele pereche. „Astăzi sunt fiert pe fete"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x