Antena Căutare

Robin Hood a lăsat pădurea pentru scena de la X Factor! Ștrengarul Ionuț Cătălin Constantin a făcut o sală întreaga să aplaude!

Ionuț Cătălin Constantin pare rupt din baladele cu Robin Hood. Cu o prezență ștrengărească, concurentul mărturisește că este pasionat de muzică, dovadă fiind și chitara pe care o poartă precum cel mai de preț camarad în timp ce mustața întoarsă la colțuri îi dă un aer de aventurier

Ionuț Cătălin Constantin pare rupt din baladele cu Robin Hood. Cu o prezență ștrengărească, concurentul mărturisește că este pasionat de muzică, dovadă fiind și chitara pe care o poartă precum cel mai de preț camarad în timp ce mustața întoarsă la colțuri îi dă un aer de aventurier.

Pentru cea din urmă are chiar un ritual special "Mi le întorc pe rând. Nu durează mult, vreo trei minute și 75 de secunde. Cu pauză de respirat între..:-)"

Glumețul i-a cucerit din prima pe cei trei jurați, nerăbdători să afle ce va cânta. "Cele două cuvinte" ale trupei Taxi au sunat într-un mod original cu o chitară acompaniată de vocea ghidușă a lui Robin Hood al nostru. Prestația sa a ridicat sala în picioare, iar cei trei jurați nu s-au putut abține să nu cânte împreună cu el.

"Drăguțule, ai făcut cel mai vesel, interactiv moment până acum de la X Factor!" i-a mărturisit Brenciu."Ai un DAaaa!" a fredonat Delia, în ritmul piesei. Ștefan Bănică Jr. i-a oferit și el un DA, trimițându-l mai departe în competiția cu factor X.

Asta e pentru voi, doamnelor! George Balog, macho man-ul care a fermecat-o pe Delia cu muşchii săi: "Eşti exact ce ... Mihăiţă Stan s-a prăbuşit pe scenă în timpul momentului de glorie! L-a luat valul şi s-a duuuuuus......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x