Antena Căutare

“Rrrrrraspunsul este DA!”: Patru auditii convingatoare

Doua fete si doi baieti au plecat de pe scena X Factor la fel de repede cum au venit. Dar nu cu mainile goale, ci cu 3XDA in brate si cu destinatia: tabara de pregatire. Concurentii au convins juriul cu prezenta lor scenica, sensibilitatea cantecului ales sau tehnica desavarsita.

Galerie
Elena Gondos stie sa cante la pian, dar cu vocea cum sta?

Primul concurent a interpretat din toti plamanii “sex in flacari”, cum ar veni in romana “Sex on fire”, a trupei Kings of Leon. Dezlantuit pe scena, barbatul a smuls zambete din partea lui Bittman si a trecut in bootcamp. A urmat solistul subtirel de 27 ani, Andi Grasu! Carismatic, Andi l-a facut pana si pe Cheloo sa dea un verdict in stilul Deliei: “Rrrrrrraspunsul este da!”

Au urmat fetele. Corina Chirila a obtinut 2XDA fara probleme de la Delia si Cheloo si un “DA cu jumate de gura” de la Bittman. Totusi, la un concurs de frumusete cu Dan in juriu, concurenta probabil ar fi luat “DA” la unison. Numai urmariti in GALERIA VIDEO reactia lui si picioarele ei ;)

Elena Gondos a venit pe scena cu un CV impresionat, avand in maneca doua atuuri importante pentru un astfel de concurs: experienta de 20 de ani in pian clasic si antrenament recent de canto. Cum era de asteptat, Elena a cucerit juriul cu ”Mercy” a lui Duffy si i-a acordat Deliei primul sau autograf: “Vreau sa dai o semnatura aici, locul tau este aici!”, a spus jurata, incantata.

ULTIMELE auditii, astazi, de la 20:30: Alin Rusu, varianta feminina, Ricky Martin cu alura de rocker si barbatul care sf... VIDEO: Momentul in care Cheloo a parasit sala nervos! Astazi, de la 20:30, ultima parte a auditiilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x