Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Să-și pună PULPIȚA-n cui! Veronica Fermecătoarea a plecat de la X Factor tot visând. La amor, în grotă, cu Brenciu

Cum arată Miss Litoral la vârsta a doua? E suficient să o vezi pe Veronica Fermecătoarea și ai răspunsul: cochetă, machiată, o păsărică zglobie parfumată PESTE TOT, cum ne arată ea, fără pudoare. Nu o mai țineți minte? Anul trecut, făcea amor erotic cu Cheloo. Bine, nu pe scenă, deși avem senzația că i-ar fi plăcut să-l „așeze” pe X

Cum arată Miss Litoral la vârsta a doua? E suficient să o vezi pe Veronica Fermecătoarea și ai răspunsul: cochetă, machiată, o păsărică zglobie parfumată PESTE TOT, cum ne arată ea, fără pudoare.

Nu o mai țineți minte? Anul trecut, făcea amor erotic cu Cheloo. Bine, nu pe scenă, deși avem senzația că i-ar fi plăcut să-l „așeze” pe X. Nu, în visul ei se sărutau „de la A la Z” și de la Z la A. A plecat cu coada în picioare, după ce juratul a respins-o, urcând ușurel scările spre ieșire - cam timid pentru un asemenea vulcan de senzații tari!

Dar Veronica are 7 vieți, mai ceva ca o pisică, și tot pe atâtea vise. De data asta, s-a întors la X Factor cu unul nou. Nu, Bănică nu a făcut-o să tremure sub cearceafuri și nici Brenciu nu a dezmierdat-o în tihnă. Alt jurat a CONECTAT-o la energii tantrice:

„L-am visat pe Connect-R! Mă săruta pe pulpiță”, spune Vero alintându-se la microfon. Pe pulpița dreaptă, nu oricum. Și reciproc? Și! „Nu vreți să-l sărutați și pe Brenciu pe pulpiță?”, întreabă Bănică amuzat. Chiar dacă ar vrea, pulpița lui e dată!

Of, of, doamna Veronica nu are noroc!

... cel puțin, nu la jurați. Delia, însă, îi oferă cu încântare un DA iar Brenciu o conduce ca un gentleman afară.

Apropierea de el o înmoaie pe Veronica de tot: „Când l-am simțit la pieptul meu, doamne, doamne, tremuram toată! L-aș fi invitat într-o grotă 3 zile și 3 nopți să ne săturăm de amor.”