Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

S-au incheiat si auditiile din Iasi! Caravana X Factor revine in Capitala!

Gata si cu auditiile de la Iasi! Dupa succesul din Cluj, echipa X Factor a facut tot posibilul sa continue show-ul in aceeasi maniera profesionista. Si rezultatul a fost peste asteptari!

Casa de Cultura a Studentilor, din Iasi, a gazduit, timp de doua zile, un show de senzatie, la care au contribuit atat echipa de profesionisti X Factor, cat si publicul, sustinatorii si concurentii care au vrut sa arate juriului ca ei au factorul X! Multi dintre ei au batut un drum lung, doar pentru a se afla pe scena, in fata noastra si a juriului. Sustinatorii si publicul au stat in sala chiar si 12 ore pentru a fi alaturi de concurentii lor favoriti. A fost si distractie, atat pe scena, cat si in public, povesti emotionante, concurenti talentati, femei frumoase, dar si momente de tristete, asa cum se intampla in orice competitie.

Un show la puterea X nu inseamna, insa, doar distractie, ci presupune si multa munca, nopti nedormite, stres, ore intregi de stat in picioare si o mare capacitate de rezistenta fizica si psihica.

"Multumesc inca o data echipei X Factor pentru modul profesionist in care a tratat show-ul si pentru toata munca depusa. Ii felicit, deoarece rezultatul a intrecut asteptarile noastre. Si, nu in ultimul rand, doresc sa le urez succes in continuare tuturor concurentilor, veniti atat din tara, cat si din Republica Moldova si Ucraina, fiindca au facut efortul de a fi prezenti aici, pe scena X Factor din Iasi, si pentru a ne dezvalui talentele lor muzicale. Pentru cei care nu au mers mai departe, capul sus! Intotdeauna exista si o a doua sansa!", ne-a transmis Sorin Popa, producatorul show-ului X Factor.

Daca doresti si tu sa te afli in platourile unuia dintre cele mai mari concursuri de muzica la nivel international, atunci nu rata auditiile X Factor din Bucuresti, care se vor desfasura pe 3, 4 si 5 august, la Palatul Copiilor! Intrare libera!

Video