Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Secretul Loredanei pentru succes! Ce o ajută pe jurata „X Factor” să treacă peste orice greutăți

Cu o personalitate puternică, plină de energie și mereu optimistă, Loredana Groza reușește să învingă orice greutăți dacă își propune. Care este secretul juratei X Factor, ne dezvăluie chiar ea!

Secretul Loredanei pentru succes! Ce o ajută pe jurata „X Factor” să treacă peste orice greutăți

„Cred că atuul meu vine din puterea de a mă ridica de fiecare dată când ceva te poate doborî sau răni. Cred că e o calitate pe care oamenii trebuie să se dezvolte în viață, să nu se lase bătuți. Chiar dacă scorul nu e mereu favorabil, știu că încercând și fiind perseverentă pot să egalez sau chiar să câștig. Pentru a reuși în această industrie, ca petru a reuși în orice altă industrie, îți trebuie talent, forță, rezistență, generozitate, putere de muncă și inspirație”, e de părere Loredana.

Sezonul „X Factor” cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere.

Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei își vor ocupa locurile la masa juraților alături de Delia și Ștefan Bănică, iar Răzvan Simion și Dani Oțil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor. Totodată, în timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv online.

Video