Antena Căutare

Seductie, breakdance si rock'n'roll la X Factor, episodul 4

Duminica aceasta la X Factor, unul dintre jurati se intalneste cu o veche cunostinta si toti au parte de scene desprinse parca din film.

Galerie
Seductie, vechi cunostinte, breakdance si rock'n'roll

Duminica aceasta la X Factor, unul dintre jurati se intalneste cu o veche cunostinta si toti au parte de scene desprinse parca din film.

De data aceasta, fetele fac show: patru concurente cunosc fericirea "dintr-o lovitura", alta incearca sa il seduca pe unul dintre jurati cu un dans pe masa si sosia lui Andreea Mantea vine la auditii.

Nici baietii nu se lasa mai prejos; unul invita publicul la dans cu "Balada boa", altul face breakdance, iar un concurent se dovedeste a fi o veche cunostinta a lui Cheloo.

Juratii isi pastreaza simtul umorului iar Cheloo se pomeneste rostind: "Mai bine imi pun viitorii copii sa se uite obsesiv la filme porno decat sa te trec!".

Urmariti duminica X Factor, de la 20.30, pe Antena 1!

Colega de trupa a lui Marian Niculae (ex Haiducii) participa la X Factor!... Nu mi-e frica de bau-bau. Dar de Cheloo, DA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x