Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Si-a aratat tatuajele de pe fund in fata juriului X Factor! Cum crezi ca ar reactiona Delia daca i s-ar intampla asta?

Frankie Cocozza, unul dintre cei mai excentrici tineri de la X Factor din Marea Britanie, a marturisit ca a venit special pentru a cunoaste cat mai multe fete. A si dovedit-o: s-a dezbracat in fata juratilor, pentru a le arata cele 7 tatuaje cu nume de fete pe care le avea pe fund. Kelly a fost super amuzata si a spus ca ar plati ca sa apara si numele ei acolo. Cum crezi ca ar reactiona Delia intr-o astfel de situatie?

Motivele pentru care tinerii participa la super show-urile de divertisment trasmise in lumea intreaga sunt dintre cele mai diverse. Frankie Cocozza a uimit o lume intreaga in momentul in care a marturisit ca are nu mai putin de 7 tatuaje pe fund, toate cu numele fostelor iubite. Ba mai mult, motivul pentru care tanarul a dorit sa participe la un show de o asemenea anvergura a fost si el de-a dreptul socant: Frankie vrea sa faca noi cuceriri.

Juratii X Factor UK au fost de-a dreptul amuzati de gestul tanarului, de a-si arata posteriorul in fata unei asemenea audiente, iar Kelly Rowland a ras in hohote, spunand ca ar fi in stare sa plateasca pentru a aparea si numele ei acolo. Oare cum ar reactiona Delia intr-o astfel de situatie?

La sfarsitul acestei luni, Delia va porni impreuna cu ceilalti doi colegi ai sai, Dan Bittman si Cheloo, in cautarea factorului X. Pe 25 si 26 iulie, juriul X Factor le da intalnire ardelenilor, la Casa de Cultura a Studentilor, locul in care vor urca pe scena o parte dintre cei care aspira la o cariera in muzica si la marele premiu in valoare de 200.000 de euro. Dupa Cluj, juriul X Factor pleaca la Iasi unde se va afla pe 30 si 31 iulie, pentru ca auditiile cu juriul sa se incheie la inceputul lunii august la Bucuresti.

Video