Antena Căutare

Ssssst... Olga e în transă! Bibeloul de porțelan a tras ultimul cartuș la X Factor 2016!

A fost cel mai bun moment al său la X Factor. Olguța Verbițchi s-a simțit perfect la ultima sa apariție pe scenă, iar asta au remarcat și jurații, care s-ua declarat fascinați de prestația moldovencei

A fost cel mai bun moment al său la X Factor. Olguța Verbițchi s-a simțit perfect la ultima sa apariție pe scenă, iar asta au remarcat și jurații, care s-ua declarat fascinați de prestația moldovencei.

Atunci când vine în fața juriului, Olguța e alt om. Nu mai are trac, nu mai are milă de adversari și are un singur țel. Eleva lui Sergiu a fost de nerecunoscut în Finala Finalei, iar piesa a fost aleasă cum nu se putea mai bine.

Transformarea sa i-a impresionat pe cei din juriu, iar Ștefan Bănică a spus: „Ești cea mai mare artistă din show-ul ăsta. Când urci pe scenă copil se transformă în femeie. Ești minunată. Bravo ție”

MAREA FINALĂ X FACTOR! Ce nu s-a văzut la tv. Miruna Pânzaru și Alexandra Tănăsoiu, în picioare, impresionate de momentu... MAREA FINALĂ X FACTOR. Ce nu s-a văzut la tv. Delia, la un pas de a izbucni în lacrimi! Raul a lăsat-o fără cuvinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x