XFactor

PREMIERA: 26 august | DUMINICĂ | ora 20.00

Stăpâniți-vă LACRIMILE, dacă puteți! Moment CUTREMURĂTOR la preselecțiile X Factor. Ceilalți concurenți au început să PLÂNGĂ!

 

X Factor este despre emoție, despre povești și despre momente unice pe care le poți trăi în viață. De multe ori, vedetele din juriu sunt surprinse de oamenii obișnuiți care vin în fața lor, așa cum s-a întâmplat și la una dintre probele eliminatorii din prima fază a concursului.

Momentul s-a consumat la X Factor UK și l-a avut în prim plan pe Andrea, un tânăr, care a cântat absolut fabulos una dintre cele mai grele partituri pe care și le putea alege. Impactul vocii și al piesei aleasă de concurent a fost uluitor, jurații și ceilalți concurenți urmărindu-i prestația cu lacrimi în ochi. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe