Antena Căutare

Ștefan Bănică a primit marea veste de la fiul său, Radu. Mesajul emoționant al artistului: „Sunt foarte mândru”

Ștefan Bănică, juratul emisiunii „X Factor” de la Antena 1, și-a surprins fanii cu un mesaj extrem de emoționant, publicat pe pagina sa oficială de Instagram. Artistul a dezvăluit ce veste mare i-a dat Radu, fiul său.

Radu Ștefan Bănică are 17 ani și recent a fost admis la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București.

Anunțul a fost făcut chiar de celebrul său tată, care s-a mândrit pe pagina sa oficială de Instagram cu realizările fiului său, care pare să-i calce pe urme.

citește și: Delia nu iartă pe nimeni! Ce i-a făcut lui Ștefan Bănică, în culisele „X Factor”! Imaginile sunt virale

„Astazi e despre el. Sunt foarte mandru de baiatul meu cel mare, Radu Stefan, care a devenit student, intrand printre primii admisi la UNATC, sectia Actorie. Asadar, suntem la a treia generatie a familiei Banica care urmeaza acelasi drum si imi face placere sa impartasesc asta cu voi!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ii multumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actrita Delia Nartea, cu care Radu Stefan s-a pregatit pentru admitere in cadrul atelierului ei de actorie pentru copii si adolescenti, unde Delia investeste pasiune, rabdare si dragoste pentru ceea ce face.

citește și: Lavinia Pîrva, cu abdomenul la vedere. Uite cum arată soția lui Ștefan Bănică | Foto

Bravo! Felicitari si tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate! Si nu uitati ca de voi depinde schimbarea mentalitatii in aceasta tara!”, a scris Ștefan Bănică în dreptul fotografiei cu fiul său, Radu.

Mesajul a făcut senzație, adunând mai bine de zece mii de reacții din partea fanilor juratului emisiunii „X Factor”. Mulți l-au felicitat pe Radu Ștefan Bănică și se pare că adolescentul are deja numeroși fani, pe pagina sa de Instagram.

Pe Ștefan Bănică îl puteți vedea vinerea, de la ora 20:30, la Antena 1, în noul sezon al emisiunii „X Factor”!

Ristei, jurat X Factor: ”Pentru că doar noi am fost ON, au venit italieni, englezi, francezi. Să vedeți ce mi-a picat mi... Iulia Perpelea, a cucerit juriul X Factor cu yodelingul ei perfect. Jurații s-au bucurat de fiecare secundă a prestației...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x