Antena Căutare

Suparat e, Doamne, suparat! Merlan vrea o minune!

Ionut Mierlan. Nu Mierlan, uaaai! MERLAN. Cu o falca in cer si una-n pamant... si-o mana-n sold, se apropie de masa juriului, speriind-o pe micuta Delia.

Ionut Mierlan. Nu Mierlan, uaaai! MERLAN. Cu o falca in cer si una-n pamant... si-o mana-n sold, se apropie de masa juriului, speriind-o pe micuta Delia.

Bittman intreaba, grabit: "Ce ne cantati astazi?". "O piesa de-a lu' domnu' Dan Bittman", i se raspunde. E clara treaba. Omu' negru (de suparare) habar n-are cu cine sta de vorba. Oare stie la ce concurs a venit? Dupa atitudinea bizara, avem indoieli. Deranjat de freamatul din sala, el spune: "Publicul, usor, mai putin...", iar Delia si Bittman reduc spectatorii la tacere, ca sa nu riste vreo neplacere din partea domnului suparat.

Incepe demonstratia de voce: "Vreau o minune! Vreau o minune-n viata mea". SEC. Cu aceeasi inexpresivitate si "bucurie" ar fi putut cere vanzatoarei de la buticul din colt: "Vreau o paine! Vreau o paine si-o cafea". Lipsa de factor X cu desavarsire! Insa Delia ii da un "DA" de incurajare, bazandu-se pe ai sai colegi ca il vor trimite acasa. Si asa au si facut. "Inteleg, dar nu ma asteptam", a fost reactia lui Ionut.

Deci, verdictul final: doi de "NU" si un "DA"... ipotetic. Se intoarce spre culise, dar nu mai stie pe unde e iesirea... Am inteles ca e greu cu cantatul, mai Merlan, dar si cu plecatul???

Vrea sa-si cultive factorul X, pe beat-ul lui Bittman... Dumbo iubaretul: Trei de DAAA pentru "Holograf"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x