Antena Căutare

Super concurs: Spune-ne care este cel mai exigent jurat şi de ce și poți câștiga O CANĂ și O PELERINĂ X FACTOR

Vrei să-ți bei cafeaua într-o cană cu Factor X și să te ferești de ploaie cu o pelerină pe care și marii artiști o poartă? Atunci participă la cel mai tare concurs din această toamnă.

Vrei să-ți bei cafeaua într-o cană cu Factor X și să te ferești de ploaie cu o pelerină pe care și marii artiști o poartă? Atunci participă la cel mai tare concurs din această toamnă.


Spune-ne care este cel mai exigent jurat şi de ce și poți câștiga O CANĂ și O PELERINĂ X FACTOR! Concursul se desfăşoară în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2014, după cum urmează:

Pasul 1 – Inregistrarea in concurs

Pentru a participa la concursul “XFACTOR 2014”, orice persoana interesata trebuie să opteze pentru accesarea https://www.facebook.com/xfactor.romania. Asadar, participarea la concurs implica accesarea serviciului siteului https://www.facebook.com/xfactor.romania oricand pe durata concursului si utilizarea acestuia cel putin pana la data incetarii concursului si desemnarii castigatorilor.

Pasul 2

Participantii trebuie sa raspunda la intrebarea concursului.

POTENTIALILOR PARTICIPANTI NU LE ESTE IMPUSA IN CONTRAPARTIDA NICIO CHELTUIALA DIRECTA SAU INDIRECTA, SUPLIMENTARA, IAR PARTICIPAREA LA CONCURS ESTE GRATUITA PENTRU TOTI CEI CARE ACCESEAZA SERVICIUL IN PERIOADA DE DERULARE A ACESTEIA SI INTRUNESC CONDITIILE DE INSCRIERE IN CONCURS.

Pasul 3 – Acordarea premiilor si perioadele de concurs

Castigatoriul se desemneaza pe data de 3 noiembrie 2014.

Se va desemna castigator participantul care a dat cel mai bun raspuns din punct de vedere al echipei redactionale a site-ului a1.ro.

VEZI AICI TOT REGULAMENTUL!

“Acces Direct” a fost lider incontestabil de audienţă! Sergiu Braga, mărturisiri emoţionante în emisiunea Simonei Ghergh... La 77 de ani, a cântat cu unii dintre cei mai mari cântăreţi ai lumii şi vine în seara asta la „X Factor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x