Antena Căutare

Este oficial! Ștefan Bănică ne dezvăluie cea mai frumoasă veste înainte de sărbători ,,Dumnezeu mă încearcă și am să...!"

Este oficial! Ștefan Bănică a făcut marele anunț bucurându-și toți fanii. Lavinia Pârva este însărcinată, făcându-l tată pentru a treia oară pe îndrăgitul cântăreț și membru de seamă al juriului de la X Factor.

Ștefan Bănică ne dezvăluie cea mai frumoasă veste înainte de sărbători ,,Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să

Este oficial! Ștefan Bănică a făcut marele anunț bucurându-și toți fanii. Lavinia Pârva este însărcinată, făcându-l tată pentru a treia oară pe îndrăgitul cântăreț și membru de seamă al juriului de la X Factor.
Deși au dorit să țină în secret vestea cea mare, Ștefan Bănică a făcut în sfârșit publică vestea cea mare. Lavinia Pârva și Ștefan Bănică vor deveni părinți anul viitor.
Vestea a fost dezvăluită în cadrul Concertului de Crăciu de aseară, eveniment petrecut la Sala Palatului, imediat după ce cântărețul i-a făcut o dedicație Violetei, fetița sa cu Andreea Marin a c[rei zi de na;tere a fost: ,,Doamenlor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Mos Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară''.
De când formează un cuplu cu Lavinia Pârva, vestea că vor deveni părinți a circulat prin toată presa națională, dar ieri, după 5 ani de relație, zvonul, care mult timp a fost păstrat tabu de către cei doi, s-a confirmat.
Lavinia și Șefan s-au căsătorit în toamna anului 2016, chiar de ziua solistului, alegând ca evenmentul să se desfășoare în secret, în Bulgaria, în compania prietenilor apropiați.

Sursă: viva.ro

Delia, înainte de semifinala ”X Factor”: ”În prima gală a fost o luptă crâncenă”... Copilul-minune al actualei ediții X Factor pornește marea bătălie a serii: „Știam că ne vei pregăti ceva senzațional”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x