Antena Căutare

Surpriză de zile mari! Cine îşi va face apariţia pe scena "X Factor". Delia: "Eu o cunosc pe fata asta de undeva"

O nouă ediţie de senzaţie vă aşteaptă vineri, de la 21:15! Juraţii de la X Factor au parte de o surpriză de proporţii. Cine va urca pe scena?! 

O nouă ediţie de senzaţie vă aşteaptă vineri, de la 21:15! Juraţii de la X Factor au parte de o surpriză de proporţii. Cine va urca pe scena?!

O legătură extrem de apropiată cu părinții poate uneori să contribuie cu și mai mari emoții pentru un concurent care urcă pe scena X Factor. Este și cazul celebrului actor Cornel Palade, care nu a știut nicio clipă că fiica lui s-a înscris la audiții.

Ada Palade, în vârstă de 28 de ani, este deja actriță și cântă într-o trupă, așa că este învățată cu scena. Nu a reușit însă să se obișnuiască nici până acum cu emoțiile pe care le are atunci când știe că tatăl său este printre spectatori.

Tocmai de aceea, Ada și mama sa i-au spus actorului că pleacă împreună la cumpărături, iar acesta nici nu avea cum să bănuiască ce urma să se întâmple. ”Nu știe că am venit la X Factor, o să vadă la televizor. L-am lăsat acasă pentru că avem o legătură foarte puternică noi doi, aș fi fost tensionată dacă aș fi știut că este în sală”, a povestit Ada în fața celor patru jurați.

NU RATA VINERI, DE LA ORA 21:15, O NOUĂ EDIŢIE X FACTOR, DOAR LA ANTENA 1!


Băiatul care a smuls lacrimi cu povestea sa de viaţă, un talent pur! Anton Joseph Banaghan de la X Factor a cucerit-o pâ... Guess who' s back? Lexy Shine, reîntâlnire de gradul zero cu Răzvan și Dani: „Suntem obligați prin contract să fim alătu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x