Antena Căutare

Surpriză URIAŞĂ! Vin Diesel vine pe scena X Factor! Juraţii au rămas cu gura căscată

Anul trecut a câştigat simpatia juraţilor, dar şi a telespectatorilor care l-au propulsat direct pe prima poziţie în topul celor mai ascultate piese de la „X Factor”.

Anul trecut a câştigat simpatia juraţilor, dar şi a telespectatorilor care l-au propulsat direct pe prima poziţie în topul celor mai ascultate piese de la „X Factor”.

Ioan Mardare, pe numele său de scenă Cocoon Kills, revine anul acesta cu o piesă nouă, „Selfie”, compoziţie proprie, în acelaşi stil cu mult-consacrata „Pisi”, devenită deja hit la „X Factor”.


Vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1, Cocoon se prezintă în faţa juriului convins că locul lui este pe scenă: „Anul ăsta trebuie neapărat să câştig <<X Factor>>. Piesă nouă am, linie melodică am, am avut cel mai vizionat clip anul trecut, anul ăsta e al meu”. Pentru prima oară în concurs, diva Delia a cerut ca aceasta să cânte direct, fără să vorbească întâi cu juriul. I-a impresionat pe juraţi, care au cerut neapărat să audă şi piesa „Pisi”.

Anul ăsta, concurenţa este foarte acerbă la „X Factor”, aşa că rămâne de văzut dacă Ioan Mardare va reuşi să treacă mai departe în etapa următoare a super show-ului de la Antena 1.

Puţină lume ştie asta! La masa juriului X Factor, Ştefan Bănică a aflat al doilea prenume al lui Brenciu... Ştefan Bănică va cânta pentru prima oară la „X Factor”! Astăzi, de la 20:30, numai la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x