Antena Căutare

Ștefan Bănică Jr. este în doliu: "E un moment greu, foarte dureros pentru mine"

Ștefan Bănică Jr. trece prin clipe grele. Oana Ioachim, actrița alături de care a jucat în spectacolul de succes “Desculți în parc”, a murit la doar 48 de ani.

Ștefan Bănică Jr. trece prin clipe grele. Oana Ioachim, actrița alături de care a jucat în spectacolul de succes “Desculți în parc”, a murit la doar 48 de ani.

Juratul X Factor și-a exprimat regretele printr-un mesaj emoționant, postat pe pagina sa oficială de Facebook.

“E un moment greu, foarte dureros pentru mine, pentru ca trebuie sa vorbesc la trecut despre OANA IOACHIM (Oachi, asa cum o alintam), care a plecat dintre noi mult prea devreme”, a scris Bănică.

Pierderea este cu atât mai mare pentru că cei doi erau prieteni încă din copilărie: “A fost o buna prietena, o partenera de scena extraordinara. Am jucat impreuna peste 20 de ani, am fost colegi de grupa la facultatea de teatru si ne cunosteam inca din copilarie, de la varsta de 10 ani. Am trecut prin multe impreuna. Un om deosebit, un om puternic, o mama devotata si o actrita talentata si inteligenta. Cu toate astea, acum cuvintele par goale in fata unei astfel de pierderi premature”.

“Dumnezeu sa te odihneasca, draga mea Oana!”, și-a încheiat artistul postarea pe Facebook.

Oana Ioachim, fiica dramaturgului Paul Ioachim, a avut o carieră recunoscută atât în teatru, cât şi în cinematografie. Angajată a Teatrului Mic timp de aproape 20 de ani, a realizat numeroase roluri care au rămas în atenția publicului.

Nu uita – din 17 septembrie, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4 ‪#‎xFactor5 #xFactorRo.

NU rata marea premieră ‪#‎XFactor5 JOI, 17 septembrie, de la 20:30, la Antena 1!

Horia Brenciu s-a pricopsit cu un accesoriu extrem de rar: “În toată lumea există doar 1212 exemplare”... Florin Ristei, uimit de mama lui după ce a făcut ASTA: “Nu știu dacă are puteri supraomenești sau dacă știe să facă magi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x