Tensiunea crește, scaunele se ocupă și nimic nu mai e sigur! Ana Văcari trăiește momente critice: „Să nu ne fierbem... Din păcate vei...”

Ana Nica Văcari, o tânără de 23 de ani din Chișinău, a început să cânte cam în același timp în care a învățat să și vorbească. Între timp, Ana a terminat un liceu de muzică, apoi s-a mutat în Rusia cu familia pentru ca ea să poată continua studiile la o Universitate de Arte. În acest demers îl are aproape și pe soțul său, deși recunoaște că viața de familie nu este foarte ușoară. Adevăratul său talent însă a fost recunoscut de cei patru jurați la unison. ”Ai un talent foarte rar de a balansa puterea și sentibilitatea unui piese cu vocea”, a declarat Carla’s Dreams la audiții, iar colegii săi jurați au fost complet de acord.

Chișinăul își trimite pe scena X Factor cele mai frumoase și talentate femei, iar superbele moldovencele ridică nivelul competiției într-un mod fabulos. Ana este una dintre concurentele care au impresionat în seara bootcamp-ului, dar emoțiile explodează în momentul marelui anunț.

Ultimele știri