Antena Căutare

TOP asemănări între One Direction ai lor și Maxim ai noștri, trupele născute la X Factor!

Pe ai lor îi cheamă One Direction, pe ai noștri Maxim. Că toți sunt băieți tineri și frumoși e ușor de observat, dar care sunt asemănările dintre cele două trupe?

Pe ai lor îi cheamă One Direction, pe ai noștri Maxim. Că toți sunt băieți tineri și frumoși e ușor de observat, dar care sunt asemănările dintre cele două trupe?

*Debut

Nu toată lumea știe că cele două trupe foarte îndrăgite de fani au debutat pe scena muzicală în urma apariției lor la talent show-ul X Factor. Bineînțeles, One Direction la ediția din Anglia, iar băieții de la Maxim la X Factor România. Au avut o șansă, iar acum ambele trupe se bucură de un real succes la public!

*Gen muzical

Cele două trupe abordează același stil musical – POP, iar pentru asta sunt iubiți de foarte mulți fani.

*Număr componenți

Talentații noștri sunt în număr de patru în formația Maxim (Bogdan Medvedi, Marcus Sucilea, Gabriel Ciobota, Alexander Laiu), iar One Direction, ghiciți?, tot patru. Inițial, One Direction a fost formată din cinci componenți, însă Zayn Malik a părăsit formația în luna martie a acestui an pentru că și-a dorit o viață mai liniștită, departe de lumina reflectoarelor. Acum, 1D înseamnă: Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles și Louis Tomlinson.

Nu uita – din 18 septembrie, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4 ‪#‎xFactor5 #xFactorRo.

NU rata marea premieră #‎XFactor5 JOI, 17 septembrie, de la 20:30, la Antena 1!

Ami, despre viața ei personală! De ce nu are superba concurentă X Factor IUBIT... FOTO: ASTA e cea mai mare PARODIE pentru "Da Mamă". Delia a râs cu lacrimi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x