Antena Căutare

TOP cele mai amuzante replici ale juraților X Factor!

Avem trei jurați cu personalități diferite: Ștefan Bănică – Rockstarul, Delia – Diva și Horia Brenciu – Entertainerul. Totuși, când vine vorba de oferit replica, niciunul nu se dă în lături.

Avem trei jurați cu personalități diferite: Ștefan Bănică – Rockstarul, Delia – Diva și Horia Brenciu – Entertainerul. Totuși, când vine vorba de oferit replica, niciunul nu se dă în lături.

Bănică și Horia nu pierd nicio ocazie să se “înțepe”, dar ne liniștim când știm că nu sunt deloc serioși și o fac… din dragoste!

Vă lăsăm mai jos selecția celor mai amuzante replici ale juraților (între ei sau adresate concurenților).

*Ștefan Bănică către o concurentă: “Ai cântat ZID! Bravo, mă, fato!”

*Horia Brenciu, despre Delia, când o concurentă îi citea în palmă acesteia: “Când vine copilul? Că asta e problema ei!

*Un concurent se întreabă: “Dacă aș fi ales Connect-R – Vara nu dorm, ce se întâmpla?” Brenciu îi oferă replica: “Ar fi adormit, stai liniștit!

*Când îl vede pe Brenciu că s-a urcat pe masă, Bănică îi spune: „Se rupe masa, dă-te jos!”, iar Brenciu are replica la el: “Nu se rupe, că am slăbit!

*Horia Brenciu: “Mă uit în ochii tăi, te iubesc de nu mai pot!”

*Tot Horia, unui concurent, la finalul reprezentației lui: “Dragul meu, ai fost exact ca un zimbru care nici măcar nu e la montă

Nu uita - din toamnă, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4‬‪#‎xFactor5#xFactorRo‬

La mulți ani, Dani Oțil! Top 5 motive pentru care noi credem că are FACTORUL X!... Florin Ristei, de nerecunoscut! Ce și-a făcut cântărețul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x