Antena Căutare

Trudeste ca Furnica. Femeia din spatele coregrafiilor spectaculoase de la X Factor

Toti ii spun Furnica, pentru ca nu sta o clipa locului. E mignona, dar impune respect si atrage atentia tuturor cand e in sala de repetitii sau pe scena. E responsabila de coregrafiile superbe ale baletului X Factor si de miscarea scenica a concurentilor in galele LIVE.

Furnica (Daniela Serafimovici, actual Luca) a inceput sa danseze de la varsta de 5 ani si nu s-a mai uitat inapoi. De 30 de ani danseaza in competitii si spectacole profesioniste si de 7 ani ii antreneaza pe altii sa devina la fel de buni ca ea.

Finalistii X Factor sunt cei mai noi “copii” ai ei. Coregrafa vorbeste despre ei cu afectiune. Ii cunoaste foarte bine si stie ce fel de coregrafii ii pun in valoare. Nu are preferati, dar admite ca “Natalia este cea care are o anumita lejeritate in a invata o coregrafie si se vede ca ii place sa faca spectacol”.

Cheloo i-a si ales lui Nati melodii energice care ii permiteau asta. Mai tineti minte momentele Lady Gaga si J-Lo?

Dansul conteaza, dar nu e totul si nu este definitoriu pentru un cantaret: “Toti ne gandim la Michael Jackson care canta si dansa extraordinar, dar asta nu inseamna ca daca cineva canta foarte bine dar nu danseaza este mai putin artist”, spune Furnica. In fond, X Factor este acel lucru care te deosebeste de ceilalti: fie ca ai un timbru special ca Tudor Turcu, poti sa improvizezi pe scena cum facea Dragos Udila sau esti carismatica ca Ioana Anuta.

Vorbind de momente speciale si oameni deosebiti, Furnica isi aduce aminte cu placere de Ioan Man, eliminat in Gala 5: “Pentru mine intalnirile cu el au fost lectii de viata si de optimism”. Pe scena, Man transmitea - in acelasi timp - putere si sensibilitate. Era o placere sa il privesti, mai ales cand Bianca ii reflecta fiecare miscare. La repetitii, el credea ca "Furnica este the bester!"

Finala X Factor se apropie. Emotiile cresc pentru concurenti si pentru fanii lor, dar mai ales pentru oamenii din culise, care trebuie sa ii pregateasca foarte bine.

Presiunea e mare, iar Furnica nu lasa nimic la voia intamplarii. Repeta zilnic 6-7 ore cu finalistii pentru ca totul sa iasa perfect. Pe langa munca temeinica, Furnica se mai bazeaza si pe ajutorul Celui de Sus. Coregrafa spune ca nu trece gala si dans fara sa se roage la Dumnezeu: “Cand imi urmaresc copiii dansand (asa imi numesc eu dansatorii si in general, perechile pe care le-am antrenat) si atunci cand dansez eu spun Tatal nostru incontinuu. A devenit aproape un reflex!”.

Furnica va avea mai multe emotii ca niciodata duminica, ultima zi a finalistilor de a demonstra ca merita marele premiu X Factor. Coregrafa a lasat sa se inteleaga ca a pregatit ceva cu totul deosebit pentru telespectatori, avand in vedere ca a doua zi (luni) va fi ajunul Craciunului. Balerinii vor cuceri scena cu propriul spectacol de dans, separat de cel realizat cu finalistii.

Duminica are loc FINALA X Factor, de la 20:30! Invitati speciali: Paula Seling, Al Bano si Lexter... Ioana Anuta, de la juniori la seniori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x