Antena Căutare

Tu poti dansa asa :)))?

Bittman ii cheama pe Razvan si Dani în scena. Umar la umar cu Cristi trag consacrata coregrafie: usor aplecat spre înainte scutura bratele în paralel. Totul e din umeri. Cu precizie! Ba la stanga, ba la dreapta! Bittman concluzioneaza: Uite ca daca mai sapam descoperim ca sunteti mai multi! Ma lasi fara cuvinte! Facem un boys band! ASTA E MISCAREA CARE TE VA CONSACRA!

Galerie
Cheloo: "Miscarile tale de felina sufocata cu perna mi-au facut dimineata incredibila"

Cristi Giambasu este student la Psihologie. Si, ca sa puncteze total la prima impresie, mijeste usor ochii în prim-planul perfect: „momentan nu am iubita, dar scriu romane de dragoste. Pentru ele ma inspir din propria experienta si sper sa îi inspir si pe ceilalti cu ceea ce scriu eu. Cu X Factor vreau sa dau un final frumos romanului meu. “Factorul meu X e felul meu de a fi...”, mai spune. Si e convingator cu „compleul” lui galben si frizura incerta.

Intra pe scena tinta catre juriu. Le plaseaza frumos romanul sau, face o întoarcere martiala si o zbugheste spre X-ul lipit de podea. Ochii juratei Delia se fac mari-mari. Bittman primeste cuminte „manuscrisul”. Cel mai nerabdator sa înteleaga ce se întampla e Cheloo: „ce e asta?”. Preocupat cu directia, Cristi sare peste intrebarea lui Cheloo. Omul e decis. Vrea sa intre in paine! Dar nu scapa usor: “ia uite, nici nu ma baga in seama!”. Luat în colimator de Cheloo, isi vine repejor in fire: “e romanul meu, Simfonia iubirii”. Si Bittman, spre care Delia se aplecase ghidus, murmura: sim-fo-nia iubirii mmm.

Saritura in inaltime la groapa cu nisip. Sau felina sufocata cu perna!

Cristi se lanseaza fara frica! Acapareaza scena mai ceva ca Freddy Mercury! Pantalonii sai galbeni si picioarele slabanoage se flexeaza în sute de echere. Bate palma razant-maturat cu spectatorii din randul întai. Îl vedem ba din spate, ba din fata. E peste tot! Sala e în delir! Bittman tresare ca dintr-o toropeala. Delia, cu mainile în aer, se pune pe dansat. Cheloo zambeste în barba. E musteriul lui!

Printre mainile si picioarele aruncate la intamplare, Cristi mai are timp sa spuna versurile pe jumatate: “Alor..on…dan…tamtam/ Alor…on..dan..tamtam”.

In culise, Razvan si Dani sunt la limita rezistentei. Cheloo se ridica si urla din rarunchi: “FOARTE TARE! APLAUZE PENTRU OM! OMUL E UN TALENT! NE VEDEM IN FINALA?? Esti mare! Da? Ne vedem?”. Cheloo continua: “Sunt impresionat de talentul tau de dansator! Dar canti ca o felina sufocata cu perna!”. Delia simte nevoia unei lamuriri: “dar cum sufoci o felina sufocata cu perna?”. Cheloo tine linia:…”ce ai facut tu azi se cheama saritura în înaltime la groapa cu nisip. Apocalipsa dupa Hansel si Gretel!”. Il preia Bittman: “mai mergi prin discoteca? Si n-ai senzatia ca ramai asa, singur singurel, si se duce lumea asa, pe pereti?“ Putin contrariat, Cristi spune:” nu…”

Bittman ii cheama pe Razvan si Dani in scena. Umar la umar cu Cristi trag consacrata coregrafie: usor aplecat spre înainte scutura bratele în paralel. Totul e din umeri. Cu precizie! Ba la stanga, ba la dreapta! Bittman concluzioneaza: “Uite ca daca mai sapam descoperim ca sunteti mai multi! Ma lasi fara cuvinte! Facem un boys band! ASTA E MISCAREA CARE TE VA CONSACRA!”.

Dar Cristi nu se lasa: “va spun un banc?” Replica juratilor vine, rapid, ca un croseu de dreapta: “NUU!” Un Bittman vadit bine dispus îi da vestea: “astazi, aici ai un Nu-ulet! Nu-ussssor! Continua, esti pe drumul cel bun. Persevereaza!”

În loc de concluzii: un Cristi jovial, cu ganduri sa se lase de cantat dar sa tina de stilou: “ma gasiti si pe FaceBook, si pe Twitter”.

Sigur va fi viral, inca n-ati share-uit dansul lui?:))

Vampirașul s-a suparat, a pus mina pe stativ si a "lovit" rau de tot juriul!... Alin Dan Rusu: bona, maseur, extraterestru, ce voce!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x