Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

TUDOR TURCU, declarații INCENDIARE din postura de CÂȘTIGĂTOR X FACTOR! Toți concurenții trebuie să știe asta

O voce extraordinară și un tânăr carismatic cu factorul X - despre Tudor Turcu vorbim, evident! L-ați iubit, juriul l-a adorat, iar X Factor România l-a desemnat CÂȘTIGĂTOR!

O voce extraordinară și un tânăr carismatic cu factorul X - despre Tudor Turcu vorbim, evident!
L-ați iubit, juriul l-a adorat, iar X Factor România l-a desemnat CÂȘTIGĂTOR!

Dar ce înseamnă să faci parte dintr-un show imens, cât de ușor/greu este să cânți în fața unui public uriaș și ce avantaje îți oferă un talent-show ca X Factor, unde jurații sunt alături de tine, pentru a-ți descoperi talentul și pentru a te îndruma pe mai departe?

Despre toate acestea la un loc, dar și despre alte detalii incendiare va vorbi Tudor va într-un seminar, iar invitația lui la acest eveniment inedit sună cam așa:

Nici nu știți ce noroc aveți să urcați pe o scenă atât de renumită, dragi concurenți. Eu, ca și alți artiști consacrați, nu am avut această șansă și am muncit extrem de mult. Voi sunteți privilegiați și drumul spre succes va fi foarte rapid. Pentru orice informație și sfat legat de drumul spre succes vă stau la dispoziție.
Vreți să aflați care a fost drumul meu până acum? Am să vă împărtășesc din suflet pentru a vă ajuta în calea voastră. Vă pupă Tudor și abia așteaptă să vă audă și să vă cunoască!

Detalii: http://www.youngmusicfestival.ro/program-si-workshopuri/
Unde: București, Arenele Romane
Când: 18-19 Septembrie 2015, Prima editie ‪#‎YoungMusicFestival‬, eveniment creat și coordonat de Școala Crina Mardare.
Surprize: Vineri, 18 Septembrie, Tudor va susține un recital alături de echipa nou formată!
Preț: I N T R A R E A L I B E R A !

Video