Antena Căutare

Tudor Turcu - iata ce a cantat in finala!

Tudor Turcu, starul rock din finala X Factor, a inceput aceasta seara speciala cu un moment la fel de special: un duet incredibil, alaturi de jurata Delia. Cei doi au facut un adevarat show cu melodia "Proud Mary": au animat publicul, iar vocile lor s-au completat perfect.

Tudor Turcu - iata ce a cantat in finala! Galerie
Tudor Turcu

Tudor Turcu, starul rock din finala X Factor, a inceput aceasta seara speciala cu un moment la fel de special: un duet incredibil, alaturi de jurata Delia. Cei doi au facut un adevarat show cu melodia "Proud Mary": au animat publicul, iar vocile lor s-au completat perfect.

Dan Bittman a spus ca "Delia l-a acoperit, dar eu stiu ca Tudor canta extraordinar", in timp ce jurata X Factor a amintiti ca "toti finalistii sunt fantastici". Cheloo si-a revenit si a inceput atacurile: "Domnule Bittman, Tudor Turcu ar putea sa acopere 7-8 Anute!".

In direct din Medias, toti cei dragi lui Tudor s-au strans pentur a-l sustine. "Nicio clipa nu m-am gandit ca ajunge aici", a spus mama lui Tudor, coplesita de tot ceea ce a reusit fiul ei sa realizeze intr-un timp atat de scurt. Tanarul i-a transmis si el mamei sale un mesaj: "Ai un baiat in finala, care iti multumeste ca l-ai menajat ca sa ajunga pana aici".

Unchiul sau, Grigorie Muntean, cu care Tudor are o relatie speciala si de la care tanarul a mostenit pasiunea pentru pictura, are emotii, insa e sigur pe succesul nepotului sau: "Tudor, esti cel mai bun! Sunt sigur ca vei castiga!"

Despre tanarul de 30 de ani, mentorul sau, Cheloo, isi aduce aminte ca la auditii i s-a parut ca "vorbeste prea moale" si -sa gandit daca sa il elimine. Intre timp, cei doi au devenit buni prieteni, iar Tudor spune ca asta l-a facut sa "vada lumea cu alti ochi". Rocker-ul din Medias a fost pus la incercare atunci cand a vorbit despre situatia sa familiala, insa tine capul sus si spune fara indoiala: "E o realitate. Nu mi-e rusine sa recunosc ca sunt sarac."

A doua oara pe scena in caeasta seara, Tudor a urcat singur, insa nici nu a avut nevoie de mai mult. A fermecat publicul din sala, juriul, prezentatorii si telespectatorii cu "Ploaia", melodia trupei Cargo. Tudor nu a venit sa cerseasca bani, simpatie atentie sau sa fie ajutat. A venit sa castige si a demonstrat-o cu varf si indesat.

Fara sa stea pe ganduri, Cheloo i-a spus lui Tudor ca si rockerii din trupa ar fi mandri de cum a interpretat piesa. Cea mai mare surpriza a venit insa din partea lui Dan Bittman, care a declarat: "E cel mai bun dintre cei trei finalisti!"

A urcat pentru a treia oara in aceasta seara pe scena X Factor. A dat clasa din nou si a aratat ca un rocker poate canta orice. Orice, chiar si un colind. A interpretat impecabil "Santa Claus Is Coming To Town", unul din cele mai iubite cantece de Sarbatori din intreaga lume.

Poti sa il votezi pe Tudor Turcu la cu un SMS la 1313 cu textul "TURCU", numai dupa ce Razvan si Dani dau START VOT!

Ioana Anuta - iata ce a cantat in finala!... START VOT FINAL! Voteaza la 1313! Doar TU DECIZI cine CASTIGA X Factor Romania 2012!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x